Om Ambizzion Interim

Mød holdet

Torben Riise

Torben er faglært smed og maskinarbejder og har samtidig uddannet sig til både produktions teknolog og diplomingeniør B.Sc. Mech.Eng.

Siden hans uddannelse som diplomingeniør i 1994 har han videreuddannet sig indenfor ledelse, kommunikation, jura og økonomi.

Torben erhvervsmæssige kompetencer er oparbejdet via hans arbejde i både Danske og udenlandske børsnoterede selskaber såvel som fra Danske SMV’er. Herunder Vestas, Pon Power / Caterpillar, Hydac, Cabinplant, Frontmatic / SFK, JorgensenEngineering og andre. Torben’s eksterne berøringsflade spænder fra ejerledede SMV’er til internationale koncerner.

Han har bla. haft organisationer i Danmark, USA, Singapore, Indien og Kina. Her har Torben opnået stor forståelse for det gode samarbejde mellem regionale og arbejdsmæssige kulturer. Herigennem har Torben oparbejdet et betydeligt branchenetværk.

Med sit uddannelsesmæssige fundament og praktiske erfaringer har Torben primært arbejde med strategisk og operationel ledelse, samt rådgivning indenfor projektstyring, driftsledelse, executiv ledelse og forandringsledelse.

Torbens DNA er at han typisk opererer på baggrund af et løsningsorienteret, kommercielt og teknisk tankesæt, hvor han sikrer processer og styrker virksomhedens resultat. Han skaber trivsel og udviklende miljøer. Gerne sammen med læreanstalter og universiteter.
Han har som P/L ansvarlig forestået virksomhedstransitioner i både med- og modgang, hvilket har givet en god forståelse for bemanding og drift i forskellige organisationer.

Torben er ambassadør for en uformel og positiv tone og kultur, hvor det skabes vidensdeling med på tværs af organisationer, regioner og kulturer, samt med universiteter og institutter.

Brancheerfaring:
• Olie og gas branchen.
• Vindmølle branchen.
• Hydraulik branchen.
• Den rustfrie industri for proces udstyr. Fødevarer, pakkeri og farmaceutisk industri.

Sorba Kidmose

Sorba har en baggrund som Elektronik Tekniker, PRINCE 2, sikkerhedsleder og gransknings ledelse.

Sorba’s professionelle kompetencer og ledelseserfaring er primært erhvervet gennem arbejde med tung projektledelse i internationale virksomheder. 

Bla. i følgende roller:
• COO (Chief Operating Officer) Kraft, Olie og gas, ISO
• Operation management- Olie og gas, ISO
• Salgs- og servicechef USA – Medicinsk udstyr
• Direktør – Rørkonstruktioner, Energi, kraftværk
• Senior projektleder nybyg – Energi, kraftværk, værft, Olie og gas

Sorba’s kunder og kontakter er både nationale og internationale børsnoterede selskaber, samt små og mellemstore virksomheder. Han har solid erfaring med leverancer til både tung industri og offentlige virksomheder.Hans primære geografiske fokus er Scandinavian og det nordlige Europa. Opgaver er typisk løst via mellemledere og medarbejdere i forskellige fagrelevante funktionsområder. Herunder er service, salg, produktudvikling, logistik og produktion.

Sorba har 20 års erfaring fra medicinal, kraftværk, olie og gasindustrien, hvorfra han har et solidt fagligt fundament og et stort branchenetværk. Herfra har han betydelig erfaring med at finde eksempelvis: ingeniører, teknikere, olie/gas specialister inden for ISO fag, stål, værftsindustri og køl.
Gennem sin karriere har Sorba skabt operationelle solide resultater inden for bla. projektledelse, produktionsoptimering, organisationsudvikling, forandringsledelse strategi- og forretningsudvikling, koncept- og produktudvikling, markedsanalyse.
Som person er Sorba kendetegnet ved at være ideskabende og kreativ, proaktiv, løsningsorienteret ligesom han er entreprenant og struktureret.

Faglig erfaring:
• Motivering og udvikling af menneskelige ressourcer
• Over 20 års ledererfaring fra såvel nationale som internationale virksomheder
• Over 10 års erfaring med medicinalindustri i Europa og USA
• Over 10 års erfaring med Olie og gasindustri i hele norden
• Stærkt og bredt netværk både nationalt og internationalt.